megrendelő: Galeno Herb

A teázás új élménye -3D látványtervezés

Startup: a megrendelő terméke vízió szinten volt amikor megkeresett minket. A feladat 3D látványtervezés volt, kérte hogy a meglévő élő teakeverékhez, készítsük el a még nem létező eszközeiből a látványképeket. A kampányhoz a lifestyle képeken túl, az alap arculati elemeket (logó) is elkészítettük. Ezenkívül készítettünk weboldalt és egy rövid ismertető videót is.

3D látványtervezés – Startup koncepció

Az alap ötlet egy olyan termosz volt, amit bárhová magunkkal vihetünk, esztétikus és jól használható. A termosz anyaga üveg, a kezet ergonómikus gumi védi a hőtől, ami változatos színekben rendelhető.

3D Rendeer Portfolio 3D látványtervezés
3D Rendeer Portfolio 3D látványtervezés termosz
3D Rendeer Portfolio 3D látványtervezés

Változatos felületek

Emellett megrendelőnk speciális gyógytea-keveréket is kínál a termékhez, aminek a csomagolását szintén 3D modellezéssel készítettük. A papír változatos felülete izgalmas feladat volt.

3D Rendeer Portfolio 3D látványtervezés

Honlap készítés az elkészült renderekből

Készülőben egy érkeztető weboldal is, a honlap mi készítjük, amihez a 3D látványtervezés során renderelt képeket használjuk fel és ha továbbmegy a termék az első befektetői megmérettetésen, következik a teljes SEO és tartalom menedzsment. Bemutató honlap megtekintése itt.

3D Rendeer Portfolio 3D látványtervezés csomagolás

3D animáció

A projekthez 3D animáció is készült. A 3D modellezés során készített álló képekből, alacsony költségvetésből is készíthetünk videót, amit aztán feltölthetünk YouTube csatornánkra.

3D Rendeer Portfolio 3D látványtervezés teljeskép

 

Portfolio

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által elkészített Megbízásokból. 3D látványtervezés és termékvizualizáció.

Velence Sunrise

Komplex 3D belsőépítészeti látványtervezés és exterior (homlokzat és környezet) tervezése.

bővebben

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben