3D Látványtervezés

Sokan nem is gondolnák, hogy a körülöttük felbukkanó képek milyen nagy része nem létező, virtuális, úgynevezett fotorealisztikus 3D látványterv.

Interior – Valósághű belsőépítészeti 3D látványterv készítés

Exterior – Külső homlokzat, kert és környezet 3D látványterv készítés

Miért érdemes 3D látványtervet készíttetni?

3D termékmodellezés

3D látványtervezéssel nem egyszerűen fotó minőségű képeket kapunk a termékről, vagy a külső, belső térről. Itt kezdődik az igazi varázslat! Még nem is létezik a termék, de már megnézhetjük többféle színben, bármilyen anyagból, technikai részleteket is szemléltetve! Nem állnak a falak, de már kiválaszthatjuk melyik szőnyeg illik a dohányzóasztalhoz, vagy belekóstolhatunk, milyen érzés a téli naplementében olvasni a jégvirágos ablak mellett.

Milyen lehetőségek rejlenek a 3D látványtervezésben?

Igaz, hogy fotorealisztikus látványtervezésről beszélünk, mégis többről van szó, mint fotorealisztikus képek készítéséről. Átírhatjuk a fizika törvényeit, láthatjuk a láthatatlant, eltéríthetjük a fényt, megváltoztathatjuk az időjárást!
Igen, mi tudunk ilyet!

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Velence Sunrise

Velence Sunrise

Komplex 3D belsőépítészeti látványtervezés és exterior (homlokzat és környezet) tervezése.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben
Kutyahám 3D modellezése

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben