megrendelő: Salon Iris – Ausztria

Professzionális képnyomtatás bemutatása 3D modellezéssel

Ebben a projektben digitálisan nyomtatott képek technikai jellemzőit mutattuk be a megrendelő webshopján.

Valósághű, változatos textűrák

A megrendelés Ausztriából érkezett, ezért a precizitás kiemelten fontos követelmény volt a 3D modellezés során. A kihívást az eljárások és az anyagok sokfélesége jelentette.

Folyamatos együttműködés, gyorsan módosítható elemek

Mivel a megrendelő terméke bemutatására a 3D modellezést választotta, biztos lehet abban, hogy az új gyártási technológiák, vagy bővülő anyaghasználat esetén az újonnan készülő képek pontosan illeszkedni fognak a már meglévőkhöz. Ennek érdekében a képek világítása egységes, homogén stúdióbeállítás, finom árnyékokkal, egységes fehér háttérrel, ami némi utómunka után garantáltan egyforma az összes képen.

A gyártó a falra kihelyezhető képeken felül megoldást kínál teljes falak lefedésére, akár speciális környezetben, mint fürdőszoba, vagy konyha. Ezekben az esetekben szintén 3D modellezéssel készültek kiegészítő elemek, mint konnektor, vagy többféle zuhanyrózsa.

Fotó fotó és a 3D modellezés barátsága

A képeket a valós helyükön is megmutattuk fotóba illesztéssel, ahol a valósághű fény- és árnyék megjelenítése fokozott figyelmet követel. Speciális maszkolással a fotón megjelenő tárgyak mögé is elhelyezhető a 3D modellezéssel készült objektum.

 

Portfolio

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által elkészített Megbízásokból. 3D látványtervezés és termékvizualizáció.

Velence Sunrise

Komplex 3D belsőépítészeti látványtervezés és exterior (homlokzat és környezet) tervezése.

bővebben

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben