Szolgáltatások

A 3D modellezés térhódítását a 3D szolgáltatások egyre szélesebb palettája mutatja. Sok esetben már nem kérdés, hogy fotózás vagy videó forgatás helyett, vagy annak kiegészítésére a 3D technológiát használjuk.

3D modellezés

Az online világában egyre kihagyhatatlanabb technológia a 3D látványtervezés. A szemünk igényli és egyre jobban megszokja a tűéles, részletgazdag  megjelenítést. A nagy gyártók fantasztikus látványvilággal kényeztetnek el minket reklámjaikban, termékeiket mozifilmbe illő spotokkal harangozzák be. Ami jó hír hogy a 3D modellezés egy hozzáértő csapat kezében egy olyan lehetőség, ami a kezdő vállalkozások számára is elérhetővé teheti a prémium termékbemutatást. Ha saját honlapodon, webshopban, vagy a közösségi oldalakon szeretnéd bemutatni a terméked, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Belsőépítészeti látványtervezés

Sok esetben dolgozunk együtt belsőépítésszel, akinek a munkáját nagyban segíti ha az elképzelt enteriőrt a munka megkezdése előtt egy valósághű 3D látványtervvel tudja bemutatni az Ügyfélnek. Samu Judit /sumisura.hu/ rendszeresen fordul hozzánk olyan kéréssel is, hogy egy általa elképzelt bútort, tervezzünk le és ‘építsük’ be annak a térnek a valósághű virtuális változatába, ahol az Ügyfele használni fogja azt.

Videó és animáció készítés

Az elkészült 3D modellből már bármikor készíthetünk animációt, ami egyedülálló módon képes bemutatni terméket, különböző stimulált fényviszonyos és környezeti hatások közben. Gyakorlott videóvágónk segítségével vegyíteni tudjuk a 3D animációt és az élő, forgatott felvételeket. A végeredmény: egy professzionális reklámspot, amit szabadon oszthatunk YouTube videó formájában a Google nagy örömére.

Honlapkészítés

12 éve készítünk honlapokat. Költséghatékonyan építünk és működtetünk weboldalakat. Kezdetben a fő profilunk az arculattervezés volt, aminek az eredménye a teljes átfogó megjelenés biztosítása, a logótervezéstől az eredményes online megjelenésig. Erről bővebben /arculatepites.hu/ honlapunkon olvashatsz.

SEO és tartalom gyártás

Mindig jobbá tenni a folyamatokat… A SEO egy folyamatosan megújuló tevékenység. Jelentése: a kereső motorokra való optimalizálás aminek fő összetevője a folyamatos, egyedi és releváns tartalom biztosítása. Munkánk lényegi része az aktuális trendek, szokások és szabályok kutatása, értékelése és beépítése. A keresőoptimalizálás egy állandó figyelmet igénylő folyamat, amelyben a begyűjtött információk alapján célzunk kulcsszavakra, azzal a meggyőződéssel, hogy célcsoportunkat a lehető legnagyobb számban érjük el.