Amikor a terméked életre kel! Látványos és eredményes termékbemutatók készítése

Célunk, hogy olyan reklámanyagot gyártsunk Ügyfeleink részére, ami:

Effektív
eredményesen segíti az értékesítést, jól teljesít a különböző social media és egyéb online felületeken. Az animált termékvideók így költséghatékony módon is realizálható profitot hoznak.

Szemléletes
eredeti és érthető formában mutatja be a termék vagy szolgáltatás működését a közönségnek. A termékvideók tartalmát illetően sincsenek határok, akár teljes használati útmutatót is kérhetsz tőlünk.

Professzionális
versenyre tud kelni a konkurenciával a média felületeken a többmilliós költségvetésű produkciók között is. 3D animáció készítéssel figyelemfelkeltő és izgalmas termékbemutatókra tehetsz szert.

Tökéletes részletek

A termékről készült képeken vagy videón nem lesznek gyártási hibák, ujjlenyomatok. Bármekkora nagyítás lehetséges és nincs lehetetlen betekintési szög, ezáltal a potenciális érdeklődők a legapróbb részletekig szemügyre tudják venni a terméket. Virtuális kameráink száma és típusa végtelen, így minden elképzelésed teljesíteni tudjuk. Ráadásul a fizikai helyszínek korlátaival szemben a virtuális térben nincs elérhetetlen helyszín, amit ne tudnánk létrehozni. Terméked ott mutatjuk be, ahol szeretnéd!

A 3D animáció előnye, hogy olyan terméket is valósághűen és részletekbe menően be tud mutatni:

=

ami lehet, hogy még nem is létezik

=

vagy létezik ugyan, de a valóságban nehezen, vagy egyáltalán nem lehet tökéletesen bemutatni

Kapcsolatfelvétel

Segítünk megtervezni 3D animációs filmed tartalmát, mondanivalóját is. Csapatunkban a 3D artistok mellett reklámipari szakemberek is tevékenykednek. Árajánlatkéréshez kérjük, küldj át nekünk pár alapinformációt, ami alapján mi felvesszük veled a kapcsolatot.

  • A bemutatandó objektumról (tárgy, helyszín, épület...) létezik-e már 3D forrásanyag?
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Általánosságban elmondható a videós formátumokról, hogy a leghatékonyabb információforrás a közösségi és egyéb online médiában. A 3D animáció készítésben azonban még több lehetőség rejlik!