AKTUÁLIS! A 3DRendeer munkafolyamatai és technológiai háttere lehetővé teszi a teljeskörű online munkavégzést és kapcsolattartást. A termékvizualizáció, mint képi mint animációs formában, biztonságos online értékesítési lehetőség.

Kapcsolat

Telefon: +36 20 313 5542
Mail: [email protected]

3D Rendeer-Instagram 3D Rendeer-LinkedIn 3D Rendeer-YouTube roundme.com - 360 fokos panorámakép gyűjtemény

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Innováció a hatékonyabb értékesítésben és építészeti látványtervezésben

Célunk Vállalkozásod számára átfogó és kiszámítható tájékoztatást és kivitelezést nyújtani az építészeti látványtervezésben vagy segítünk kiválasztani számodra termékeid prezentálásának leghatékonyabb módját. Szolgáltatásaink közül olyan 3D modellezés és és egyéb virtuális eljárások közül válogathatsz, ami biztosítja az egyedi, minőségi és piacvezető termékbemutatást, megjelenítést 3D animáció segítségével.

Csapatunk ideális partner Céljaid eléréséhez

Szeretjük az izgalmas és változatos projekteket, az eredeti ötleteket… Ezért bármilyen extrém ötlettel is fordulsz hozzánk, örömmel vállaljuk a megvalósítását. Szeretnénk minden projektet megismerni, átérezni, nem csupán egy terméket bemutatni, hanem egy életérzést szeretnénk közvetíteni. Modellezés folyamatáról itt olvashatsz többet.

3D modellezés és látványtervezés

Segítünk termékeid sikeres, szemléletes és professzionális bemutatásában. Szolgáltatásaink elősegítik a hatékony értékesítést, legyen szó startup bemutatkozó/értékesítő weboldalról, vagy egy webshopba kerülő termék galériáról, 3D animációs reklámfilmről.