Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 20 313 5542
Mail: iroda@3drendeer.com

3D Rendeer-Instagram 3D Rendeer-LinkedIn 3D Rendeer-YouTube roundme.com - 360 fokos panorámakép gyűjtemény

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Innováció a hatékonyabb értékesítésben és építészeti látványtervezésben

Célunk, hogy eredményesebbé tegyük az értékesítést vállalkozásod számára! Az építészeti látványtervezés segítségével átfogó, látványos módon mutathatod be ügyfeleid számára az épülő ingatlant. De termékeid hatékony prezentálásában is segítünk termékvizualizációs megoldásainkkal. Szolgáltatásaink között 3D modellezés és egyéb virtuális eljárások közül válogathatsz, melyekkel biztosíthatod az egyedi, minőségi és versenyképes termékbemutatást, megjelenítést..

Csapatunk ideális partner céljaid eléréséhez

Szeretjük az izgalmas és változatos projekteket, az eredeti ötleteket. Ezért bármilyen extrém ötlettel is fordulsz hozzánk, örömmel vállaljuk a megvalósítását! Szeretnénk minden projektet megismerni, átérezni, nem csupán egy terméket bemutatni, hanem egy életérzést szeretnénk közvetíteni. Ez a szemléletünk segít abban is, hogy a 3D modellezéssel készült termékbemutató képeink és videóink pontosan tudják átadni az általad elképzelt üzenetet.

3D modellezés és látványtervezés

Segítünk termékeid sikeres, szemléletes és professzionális bemutatásában. Szolgáltatásaink elősegítik a hatékony értékesítést, legyen szó startup bemutatkozó/értékesítő weboldalról, vagy egy webshopba kerülő termék galériáról, 3D animációs reklámfilmről..