3D képek KÉSZÍTÉSE

Valósághű, szuperéles termékképek készítése 3D modellezéssel webshophoz, prospektushoz, reklámanyaghoz. Keltsd életre termékeid és tegyél szert magával ragadó, effektív promóciós anyagokra!

Mikor érdemes fotózás helyett 3D képek készítését választanod?

Ha számít a környezet

A 3D modellezés kompromisszumoktól mentes és költséghatékony megoldást kínál a termékek bemutatására. Ilyen módon ugyanis 3D látványtervezéssel hozzuk létre a környezetet szemben a hagyományos fotózással, ahol a stúdió adottságaival, valamint a bérlés és berendezés költségeivel is számolni kell. Főként igaz ez, ha több terméket vagy több különböző térben szeretnél bemutatni.

Ha már egy környezetet virtuálisan felépítettük termékednek

A 3D termékek készítése során kialakított virtuális tereket mi megőrizzük, így ha a jövőben új terméked jelenik meg vagy bármilyen más okból új fotózást szeretnél, újrahasználhatod őket. A napidíjas helyszínbérléssel szemben ez esetben nem kell számolnod a plusz költségekkel, ráadásul időt is megtakarítasz.

Ha folyamatosan frissül a termék kínálat

Különösen praktikus a 3D képek készítése olyan esetben, ha még nem minden termék van legyártva, valamint ha gyakran cserélődik a címke vagy bármilyen külső jegy. A már meglévő 3D modelleken ilyenkor könnyedén le lehet cserélni a változó elemet anélkül, hogy elölről kellene kezdeni a fotózást.

Ha egységes termékgalériát szeretnél

A már korábban létrehozott 3D térben ugyanabból a szögből és ugyanolyan bevilágítással készülhetnek új képek, ha új termékváltozat jelenik meg. Webshopod vagy egyéb online felületed egységessége így megmarad.

Ha valamilyen okból nehezen fotózható a felület

Ujjlenyomat, tükröződés, gyártástechnológiai makróhibák nehezítik meg a termékfotózást? 3D modellezéssel készült képek esetén ezek mind elkerülhetőek, az eredmény pedig tökéletesen részletgazdag és realisztikus lesz.

 Ha még csak ötlet van a fejedben, illetve prototípus a kezedben

Már akkor is belekezdhetsz terméked reklámozásába és a márkaépítésbe, ha még csak a fejlesztés fázisában vagy, így mire elkészülnek a termékek, már biztos érdeklődői bázissal számolhatsz. A 3D képeket használhatod leendő befektetőiddel való találkozókon is, hogy szemléletesen mutathasd be ötleted. Oldalunkon segítséget találsz 3D animáció készítéséhez is.

3D modellezés és termékvizualizáció

Segítünk terméked sikeres, szemléletes és professzionális bemutatásában.

Telefon: +36 20 313 5542
Mail: iroda@3drendeer.com
Cím: 1114 Bp, Bartók Béla út 21.

Kapcsolat

Árajánlatkéréshez kérjük, küldj át nekünk néhány alapinformációt, ami alapján mi felvesszük veled a kapcsolatot.

  • Kérjük adj meg érvényes dátum formát (1).
  • Max. file size: 100 MB.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.