Építészeti látványtervezés

Hatékony értékesítés 3D látványterv készítésével

Kiemelkedő minőségű látványterveinkkel már a kezdeti szakaszban elkezdheted az ingatlan hirdetését, amikor még csak a tervrajz létezik. Ilyen módon máris fokozhatod az értékesítés eredményességét.

3DRendeer technológiai háttér = valósághű hangulat

Mitől valósághű a 3D építészeti látványtervezéssel készült terv? A fényképekével vetekedő, valósággal megegyező részletgazdaságtól, valamint az anyagstruktúrák kidolgozottságától. A látványtervet nézve szinte kedved támad megérinteni a rajta szereplő elemeket.

A professzionális 3D látványtervekhez szükséges bonyolult számolási műveleteket 4K vagy nagyobb, nyomdai képminőségben is teljesíteni tudjuk, amit saját renderfarmunk/processzor kapacitásunk tesz lehetővé.

 

 

 

 

 

Értékesítéshez szeretnéd használni a homlokzati látványtervet?

Az építészeti látványtervezés útján már az építés vagy akár csak a tervezés fázisában bemutathatod a várható végeredményt a potenciális érdeklődők számára. Segítségével az építéssel párhuzamosan hirdetheted az épületet, hogy mire elkészül, meg is legyen a lakója.

Pályázathoz készülnek a 3D látványtervek?

Az elkészült 3D látványtervek remekül illusztrálják a pontos elképzelést a külső tér és homlokzat kialakításáról. A környezet és a homlokzat elemei – mint a burkolatok, anyagok, stb – részletes leírás alapján kerülnek meghatározásra, így azok már a látványterven is a valós képet fogják mutatni.

3D homlokzat látványtervezés - 3DRendeer - esti fények3D homlokzat látványtervezés - 3DRendeer - nappali fények

Valós fényviszonyok a 3D látványterven

A természetes fények és mesterséges fényforrások szimulálásával látványos hangulatképek hozhatóak létre.

360 fokos panorámaképek

Látványos panorámaképekkel tovább fokozhatod az élményt a prezentációk során. Sőt, akár VR szemüveggel is használható, így a közönség ott érezheti magát az épülő ingatlanban. A potenciális érdeklődőket is lenyűgözheted, hiszen a panorámaképek Facebook oldalra vagy weboldaladba is integrálhatóak.

3D animációs videó

Nagyobb beruházások, luxusingatlanok esetében különösen érdemes nagy figyelmet fordítani a versenyképes marketinganyagok előállítására. Az építészeti látványtervezés lehetővé teszi, hogy látványos, animált reklámanyagokat kínálj ügyfeleidnek.

Építészeti látványterv készítéséhez vedd fel velünk a kapcsolatot:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Velence Sunrise

Velence Sunrise

Komplex 3D belsőépítészeti látványtervezés és exterior (homlokzat és környezet) tervezése.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben
Kutyahám 3D modellezése

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben