360 fokos panoráma render

A 360 fokos képalkotás már legalább 10 éve elérhető, de napjainkban vált egyre népszerűbbé, ahogy egyre inkább terjed a mobileszközökön való támogatottsága és a különböző social hálózatokon (Facebook, Instagram, YouTube…)

Neve a görög pan („minden”) és horama („látvány”) szavakból származik és Robert Barker nevezte el így 1787-ben.

A 360 fokos virtuális renderek azt szimulálják, mintha az Érdeklődő ott lenne az adott lemodellezett 3D térben. A Nézelődő a kép bármely pontjára rákattintva, majd a kívánt irányba húzva, körbe tud nézni 360 fokban a helységben.

Az alábbi képen egy 360 fokos panoráma render kiterített képét láthatjuk.

360 fokos panoráma render

A 360 fokos kép egy irányítható 3D panorámakép, amely körülveszi a nézőpontot, ahonnan a felvételt/rendert készítették.

Ha belsőépítészeti látványtervezésről beszélünk, a 360 fokos panorámaképek hatékonyan mutatják be a burkolatok, anyagok és színek alkotta elképzelést, a belső architektúrát, így egy építkezés vagy átalakítás megkezdése előtt megismerhetjük és még időben módosíthatjuk amit szeretnénk.

360 fokos panorámakép kollekciónk elérhető itt: roundme.com/@3drendeer/

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben
Kutyahám 3D modellezése

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben