Az Alkotók című műsorban a Viasat3-on

„Az Alkotók” című műsor, egy ház átalakításának története a Viasat3-on. A 3DRendeer együttműködve az Interior designerrel készíti el a 3D belsőépítészeti látványterveket a műsor során.

Belsőépítészeti látványtervek az alsó szinthez

Vannak szituációk amikor a Tervezők által megálmodott elképzeléseket nem tudja visszaadni egy átlagos szoftver látványvilága, hisz nehéz visszaadni a fejben megszületett kreativitást. A 3D fotorealisztikus látványtervezés során mi pontosan azt mutatjuk meg amit a Tervező, vagy akár Te elképzeltél legyen szó házad/üzleted homlokzatáról, vagy a belső terek berendezéséről, az uralkodó természetes és a kialakított mesterséges világításról.

Az alábbi videóban összeszedtük Az 1. évadhoz elkészült 3D látványterveket (1 perc).

A 3DRendeer bemutatkozása az 5. részben

Hogyan történik egy belsőépítészeti látványtervezés? Mi az hogy realisztikus 3D látványterv? Mi szükséges ahhoz hogy elkészüljenek a 3D látványtervek? Miért hasznos építkezés, vagy lakás átalakítás előtt 3D látványtervet készíttetni? Megtudhatjuk a műsorból (6 perc).

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben
Kutyahám 3D modellezése

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben