megrendelő: New Age Interior Belsőépítészeti Stúdió

Garzon lakás átfogó 3D látványtervezése

Megrendelőnk által tervezett egyedi bútorok, átgondolt, igényes téralkotás jellemzi ennek a kis méretű lakásnak a kialakítását.

3drendeer garzon 3d latvanytervezes3drendeer szobabutor garzon latvanytervezes

Még mielőtt elkezdődne az átalakítás…

A 3D látványtervezés során kirajzolódtak azok az apró részletek is amik, a tervezés folyamán még nem voltak teljes átláthatóak, így Ügyfelünk még akkor tudott módosítani a terveken, mielőtt a lakás átalakítása megkezdődött volna. A csúszkák mozgatásával megtekinthetőek a belsőépítészeti látványtervezés során felmerült verziók.

3drendeer konyhabútor 3d latvanytervezes3drendeer konyhabútor latvanytervezes

Bútortervezés

Ügyfelünk egyedi bútortervezéssel és annak minőségi kivitelezésével is foglalkozik. Az alábbi weboldalon elérhetőek az általa tervezett bútorok: www.remakeart.hu. Mi a 3D látványtervezés során igyekeztünk a legvalósághűbben visszaadni Ügyfelünk elképzelését.

 

Portfolio

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által elkészített Megbízásokból. 3D látványtervezés és termékvizualizáció.

Velence Sunrise

Komplex 3D belsőépítészeti látványtervezés és exterior (homlokzat és környezet) tervezése.

bővebben

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben