megrendelő: Sumisura.hu

Design bútor 3D modellezése

Régi megrendelőnk legfrissebb projektje zárult a közelmúltban, ahol egyedi bútorok bemutató oldalát készítettük el. A fotelek személyre szabottan rendelhetők, egyedi láb és kárpit kialakítással, választható színben, tetszőleges anyaggal. A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

Design bútor 3D modellezése

Több rétegű materialstruktúra

A lábak anyaga különböző színűre pácolt tölgy, a material elkészítése során az egyszerű kezelhetőségen volt a hangsúly.

A fotel felső része kétféle kivitelben fog készülni. Az egyik visszafogottabb, hagyományos kárpitozású, a másik változat pedig modern, tűzött, pufi hatású szivacs borítású. Mindkét változat látványterve bonyolult ruhaszimulációs eljárással készült. A szimuláció során több rétegben került kialakításra mindkét felület, a belső réteg a szivacs rugalmasságát szimulálja, a külső pedig a rá feszülő kárpitokat. Ez a technika adja a finom gyűrődéseket, amitől még élethűbb a látványterv.

Az anyagok színben és struktúrában egyaránt összetettek, több rétegű materialstruktúrával készültek. A közeli képeken jól láthatók az apró felületi egyenetlenségek, amik összetett, procedurális és bitmap textúrák keverékéből épülnek fel. Az ilyen összetett anyagoknál fontos szempont a logikus felépítés, hogy később a módosítások könnyedén elvégezhetők legyenek.

A fotelek alapját régi bútorvázak képezik, amik az újragondolt lábak és modern anyagok extravagáns alkalmazásával lesznek igazán egyediek.

Neked is van egy fantasztikus termékötleted? Segítünk a megvalósításban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot »

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben
Kutyahám 3D modellezése

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben