3D termékvizualizáció

Induló férfi kozmetikai termékcsalád 3D látványtervezése
megrendelő: Brand Gardener

3D vizualizáció

Éld át az élményt, ahogy termékötleted életre kell fotó-realisztikus termékvizualizációs szolgáltatásunk segítségével. Képesek vagyunk olyan vizualizációkat létrehozni, amelyek a termékedet a legjobb fényében mutatják be és számos különböző célra használhatod, mint például csendélet (élő környezetben való bemutatás), packshot (termékfotó), termék promóciós videók, TV-hirdetések és technikai bemutatók (infógrafikák).

Okos alternatíva, kevesebb stressz

A CGI (Computer-Generated Imagery, magyarul „számítógéppel létrehozott kép”) használata csökkenti a költségeket, mivel nem kell annyi felszerelésre vagy munkaerőre költeni, figyelni, hogy összetettebb képeket hozzunk létre, illetve a 3D termékvizualizációnál nincsenek gyártási költségek. Ráérsz ezzel foglalkozni, amikor már megvizsgáltad, vagy megvizsgáltattad fókuszcsoportoddal a 3D látványterveket.

Nincs nagy stressz vagy nehézség ami a nagy fotózások megszervezésével jár, és ami még fontosabb, a 3D termékvizualizáció szabadságának köszönhetően, a későbbiekben bármikor számos termékváltozatot tudunk letervezni és bemutatni a már elkészült 3D modellből.

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben
Kutyahám 3D modellezése

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben