Társasház 3D látványtervezése

Velence Sunrise - Exterior/Interior Design

Panorámaképektől a 3D animációig

A 3D fotorealisztikus látványtervezés során mi pontosan azt mutatjuk meg amit a Tervező, vagy akár Te elképzeltél legyen szó házad/üzleted homlokzatáról, vagy a belső terek berendezéséről, az uralkodó természetes és a kialakított mesterséges világításról/fényviszonyokról.

Belepiszkálunk kicsit a jövőbe

Ügyfeleink számára a 3DRendeer azt tudja biztosítani a 3D látványtervezéssel, mint Doki a „Vissza a jövőbe” című filmben a DeLorean időgéppel. Megmutatjuk, hogy vajon az elképzelés megfelelő lesz-e a valóságban? És ami a legfontosabb, a komolyabb beruházás megkezdése előtt, még időben lehet finomítani a kezdeti gondolatokon, terveken.

3DRendeer - 3D látványtervezés - exterior
3DRendeer-3D látványtervezés-exterior felülnézet

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben
Kutyahám 3D modellezése

Kutyahám 3D modellezése

Valósághű textúrák, módosítható anyagok és színek és 3D animáció készítés. 3D modellezés és videókészítés egy sikeres magyar termékről.

bővebben