megrendelő: JULIUS-K9®

3D modell és animáció készítése egy sikeres magyar termékről

Megbízónk speciális kutyahámok gyártásával foglalkozik. A hatékonyabb prezentálás érdekében úgy döntött, hogy a termékeiről 3D modell készüljön. 

Összetett 3D tervezési feladat

A rendkívül változatos anyagok mellett a modellezési technikákat is vegyíteni kellett. Ruhaszimulációs eljárás is szükséges volt a 3D modell kivitelezéséhez.

Valósághű textúrák

A 3D modell textúrázása során, figyelembe kellett venni a terméknél, hogy rugalmas kialakítású, tehát a az anyag gyűrődésének le kell követnie a termék változó alakját.

Módosítható, anyagok és színek

A megrendelő számára a legfontosabb szempont az anyagok és színek módosításának lehetősége volt.

3D Rendeer - 3D modell k9-dark01
3D Rendeer - 3D modell k9-dark02
3D Rendeer - 3D modell k9-dark03

3D animációk reklámfilmhez

A Megbízó kérése volt az is, hogy a készülő promóciós videójához, készítsünk el egy olyan 3D animációs betétet, ahol a 3D modell kutyahámot különleges környezeti hatásoknak tesszük ki, lefagyasztjuk, eláztatjuk.

3D animáció készítés

A 3D modellből bármikor készíthetünk animációt, ami egyedülálló módon képes a terméket bemutatni, különböző stimulált fényviszonyok és környezeti hatások közben. Miközben a termék marad a középpontban.

Lépj velünk kapcsolatba

Küldj üzenetet vagy kérj ajánlatot
Kapcsolat

Portfolio: 3D látványtervek és termékbemutatók

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által készített megbízásokból. Nézd meg, mi mindenre képes a 3D látványtervezés és a termékvizualizáció!

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben