megrendelő: JULIUS-K9®

3D modell és animáció készítése egy sikeres magyar termékről

Megbízónk speciális kutyahámok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A hatékonyabb prezentálás érdekében úgy döntött, hogy a termékeiből 3D modell készüljön. A rövid határidő és a rengeteg apró részlet sem volt akadály, hogy pontos és az utómunkákra alkalmas 3D modell készüljön.

Összetett 3D tervezési feladat

Izgalmas projektnek ígérkezett már az elején, mert a rendkívül változatos anyagok mellett a modellezési technikákat is vegyíteni kellett. Soft- és hardsurface egyaránt szerepel a modelleken, spline, poly és még ruhaszimulációs eljárás is szükséges volt a 3D modell kivitelezéséhez.

Valósághű textúrák

A 3D modell textúrázása során, az anyagok valósághű elkészítéséhez, rengeteg fotó készült a modellhez, amik speciális eljárással lettek textúrává alakítva.

Módosítható, anyagok és színek

A megrendelő számára a legfontosabb szempont az anyagok és színek módosításának lehetősége volt, amit átlátható anyagszerkesztéssel és speciális maszkolással értünk el a 3D modellezés során.

3D Rendeer - 3D modell k9-dark01
3D Rendeer - 3D modell k9-dark02
3D Rendeer - 3D modell k9-dark03

A Megbízó kérése volt az is, hogy a készülő promóciós videójához, készítsünk el egy olyan 3D animációs részt, ahol a 3D modell kutyahámot különleges környezeti hatásoknak tesszük ki, lefagyasztjuk, eláztatjuk.

3D animáció készítés

A 3D modell-ből bármikor készíthetünk animációt, ami egyedülálló módon képes a terméket bemutatni, különböző stimulált fényviszonyok és környezeti hatások közben. A 3D modellezés kapcsán mindig érdemes megfontolni egy rövid videós tartalom elkészítését is az álló képek renderelése mellett, ami a leglátványosabb és legkeresettebb formája az online tartalmaknak.

Portfolio

Válogatás a 3DRendeer Tervezőiroda által elkészített Megbízásokból. 3D látványtervezés és termékvizualizáció.

Családiház 2. kör

Családiház 2. kör

A pesthidegkúti családi ház belsőépítészeti tervezésének következő szakasza. Tetőtér, szauna, háló és konditerem.

bővebben
Velence Sunrise

Velence Sunrise

Komplex 3D belsőépítészeti látványtervezés és exterior (homlokzat és környezet) tervezése.

bővebben
Design bútor 3D modellezés

Design bútor 3D modellezés

A rengeteg variáció bemutatását jól szolgálta a bútor 3D modellezése, így nem kellett költséges prototípusokat legyártani a bemutató weboldal elkészítéséhez.

bővebben
3D logó modellezés

3D logó modellezés

Logó, egy kicsit másképp… Az elképzelés egy régészeti leletre emlékeztető, monumentális kőtömbökből álló rusztikus és ősi építmény megvalósítása volt.

bővebben
Fotókönyv 3D tervezés

Fotókönyv 3D tervezés

Manuálisan megrajzolt textúrák, rendkívül sokféle anyag. A könyvek prémium gyártás-technológiával készülnek, oldalaik síkban nyílók, aminek bemutatása szintén fontos elvárás volt.

bővebben